Fórum


Szobanövényekhez mini floracell kiszerelés
prev
12
next
(12.) Farkas Istvánné
2019.11.24 02:30
Kérdezni szeretném, hogy fiam 45 éves rosszindulatu daganatot állapítottak meg az agyban, tüdőben és a herében. Mit ajánlanak, és hol kereshetjük fel Önöket, ill. hogy rendelhetem meg a vitacell nevű készítményt?


(11.) Pálinkás Miklós
2016.04.27 09:05
Gyümölcsöknél, növényeknél, melyek termése a virágból fejlődik ki, érdemes megvárni a termés kötődését, virágzás után, és csak akkor permetezni, és csak egyszer. A többszöri permetezés nem növeli a hatást. Jó lenne tudni, hogy a kezelt növények hoztak-e virágot egyáltalán!
(10.) Majoros László
2016.04.24 23:19
Tisztelt Pálinkás Úr! 2015-ben kaptam Önöktől 1 ml-es Floracelt.
Örülök, hogy használhattam a konyhakertemben. Javaslatának megfelelően a Kontroll növényeket (kettő paradicsom, és kettő paprika) csak floracellel permeteztem kb. 2-3 alkalommal. A mellette
lévőket csak locsoltam, semmi permetezés.
Eredmény! A Floracellel kezeltek majdnem a duplájára fejlődtek, csak sajnos semmi termést nem adtak.
A hagyományosan \\\"kezelteknél\\\" (Megfelelő öntözés) a korábbiakhoz hasonló termést tudtam leszedni! Szeretem a kertészkedést, de végűlis a termés látványa az igazi öröm. Mi lehetett a probléma?
Szívesen használnám ebben a szezonban is,( a paradicsomokat már kiültettem) a szőlőre is gondoltam, de a próba -a tavalyi \\\"meddőség\\\" - elbizonytalanított.
Ha mások is jártak így, talán már tudják az okot. Örömmel venném a tapasztalatot?
Üdvözlettel Majoros László
(9.) torokferenc
2013.01.31 21:17
A csoda nem a \\\'\\\'fenyes pallotaba\\\"lakozik! ugy14eve,mint cukorbeteg lezengtem kaptam egy cimet az operahaz mellet. egy igencsak rosszallaputu elhagyott uzlethelyseg fogadott. a helysegbe dr no kedvesenkikerdezett es Vitacelt ajanlotta!!!! azota minden evbe otoberbe 5hetes kurattartok!!!!!!!!!Vitalitasom kivallo! DOLGOZOM 1947 09 17 FERENC villszerelo
(8.) NAGY ERZSEBET
2013.01.23 22:36
Ismeroseim nagyon jo eredmenyekrol szamolnak be,a VITACELL cseppek szedesevel mar sokan legyozteka szervezetuket medgtamadott karos kort. Az orvosok
sok esetben csodalkoznak.
MOST PEDIG SZERETNEM A SZOBANOVENYEIMET
IS MEGGYOGYITANI,SZERETNEM KIPROBALNI A
CSODASZERUKET IS.
(7.) Pálinkás Mikós
2012.12.12 20:27
Jövő héttől kipróbálható az 1ml-es mini kiszerelés.
Vitacellt, Celladamot vásárlók akár ingyen is hozzájuthatnak majd.
(6.) P.M.
2012.11.07 18:27
Ha még élnek, csak betegek, akkor van esély, hogy segít rajtuk. Félig kiszáradt kávécserjét már sikerült megmenteni vele.
Minél előbb permetezi, annál több az esély. Gyümölcsre, zöldségre, virágra van javasolható időpont, örökzöldeket bármikor lehet permetezni.
(5.) Busi Sándorné
2012.11.07 18:05
T.Cim!
Kivágásra itélt tuják vannak a kertben /sövény,brabant tuja/az a baj velük, hogy nagyon hullanak,sárgulnak . Kérdésem a floracell segíthet -e rajtuk és mikor permetezzem ? Van még lejlandi is féltem őket.Füvet is lehet vele permetezni ill.rózsákat?
Jó ötlet volt a fórum létrehozása,köszönet érte.Üdvözlettel: Busi Sándorné
(4.) Jné Z. Györgyi
2012.11.07 11:29
Tisztelt Hollár úr! Két éve használom a Floracellt, kivágásra ítélt csemegeszőlő\"fák\" kezelésére.Kíváncsiság vezetett a kipróbálására, mivel képtelen voltam vegyszeres permetezéssel elérni, hogy egészségesek maradjanak a szőlők és szedni is tudjunk róluk. A Florecelles (semmi más egyéb szer)permetezés hatására a fürtök leküzdik a betegséget! Volt itt lisztharmat, peronoszpóra, minden, ami a szőlőt elkaphatja, levélen, száron látszik a nyoma. Rengeteg, nagyon édes szőlőt szedtünk, pl. az egyik \"fáról\" 50 kg-ot! Már a tavalyi évben is és az ideiben is az egész gyümölcsöst és a konyhakertet is csak Floracellel permeteztem. Sajnos az őzek és az aszály ellen nem véd :), de betegség nem vitt el semmilyen termésünket. Minden kis-, nagy- és szobakert tulajdonosnak ajánlani tudom a használatát. Üdvözlettel: J.Z. Györgyi
(3.) P.M.
2012.11.07 10:50
Terveink szerint két héten belül kapható lesz a mini kiszerelés. Információ, jegyzőkönyvek az áruházban most is kapható 10ml-es, vagy 1dl-es kiszerelésnél érhetők el.
Az áruházban regisztráció nélkul is lehet vásárolni, informálódni.

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés