Fórum


Immunerősítés, vagy immuntolarencia?
prev
12
next
(16.) Erika Takácsné
2019.10.25 11:15
Tisztelt Pálinkás úr! A celladám cseppek használatára lennék kíváncsi cukor beteg férjem állapot javítására kellene és jó magamnak máj problémák felfúvódás és fáradság valamint a derék fájdalomra keresem a megoldást a diéták mellé . Köszönöm ha tetszik válaszolni Tisztelettel : Erika
(15.) Anna
2015.10.09 16:50
Rendelnék, hajszeszt, fehér krémet. Miért nem lehet?
(14.) Pálinkás Miklós
2014.08.28 18:10
Feltöltöttük a netre www.vitacell.info oldalunkat, ahol rengeteg hasznos adat, információ és egyéb érdekesség olvasható a témával kapcsolatban. Javaslom látogassa meg, mert erre a kérdésre a GYIK oldalon már olvasható a válasz.
(13.) Gede János
2014.08.28 16:21
Tisztelt Pálinkás Ú!
Mi a különbség a Vitacell és a Celladam között ? Melyik a hatásosabb, miért kell egyikből többet fogyasztani mint a másikból ? Nem tudom melyiket rendeljem, Ön mit javasol megelőzésre ?
Köszönettel Gede János
(12.) Braun Tamásné
2013.09.13 08:56
Tisztelt Pálinkás úr!
Érrendszer problémákra, koleszterin csökkentésre milyen megoldást javasol?
Köszönöm megtísztelő válaszát
(11.) Pálinkás Miklós
2013.05.29 17:55
Választ emailben küldtem. Sajnos a fórum nem alkalmas tanácsadásra, inkább az egymás közötti vélemény cserét hivatott szolgálni.
(10.) Éva
2013.05.29 12:37
Tisztelt Kovács úr, Tisztelt Pálinkás úr!
Édesanyámnál 2012. novemberében diagnosztizáltak vastagbéldaganatot, máj áttéttel. December 19-én meg is kellett operálni, s bár a vastagbélből a daganat nem volt eltávolítható, a bél daganatos szakaszát ki tudták iktatni, az ép szakaszt pedig bekötötték a vékonybélhez, így nem volt szükség kivezetésre.
Márciusban indult el az onkológiai folyamat, bár én elleneztem, anyukám a kemoterápia mellett döntött, bízva az orvosokban. 64 éves, döntésképes ember, nem tehettem mást, mellette álltam, tiszteletben tartva a döntését. 2 kemót kapott az elmúlt 2 hónapban, ezzel olyan szinten leamortizálták, hogy az valami félelmetes! Félreértés ne essék, nem szidom sem az orvosokat, sem az orvostudományt, emberileg csak a legjobbat mondhatom, orvosok, nővérek egyaránt nagyon rendesek.
Most eljött az az idő, hogy édesanyám elfogadja tőlem a segítséget, s ezzel együtt azt, hogy alternatív gyógymódokhoz fordulunk.
Két kérdésem van: az egyik, hogy fájdalomcsillapításhoz csak a kúp létezik az Önök termékei között? Az említett bélműtét \\\"utóhatásaként\\\" anyukám naponta többször, néha hasmenésesen ürít székletet, ez az aranyerét is megviseli, ha nem is vészesen, ezért számunkra a kúp sajnos nem jó megoldás. Mivel nagyon elfogyott a vére a kemóknak \\\"köszönhetően\\\", csontfájdalmai vannak, a vérnyomása ingadozik, valószínűleg ennek köszönhetően sokat fáj a feje, görcsösen, keservesen. Ezekre keresek valamiféle fájdalomcsillapító megoldást, valamint a vérképzés segítésére, és a daganat kezelésére is köszönettel fogadnék Önöktől javaslatot.
Köszönettel
K. Éva
(9.) Antónia
2013.05.15 14:55
Tisztelt Pálinkás Úr!
A férjem a héten volt mellkas CT-én és boeck sarcoidosis-t állapítottak meg nála, vagyis több 1-2-3 cm-es nyiroscsomó található a tüdején. A kérdésem az lenne, hogy mennyire lenne hatásos a vitacell szedése a részére, mert szteoridot nem szeretném ha szednie kellene. Válaszát előre is köszönöm, egy aggódó feleség.
(8.) Kovacs
2013.02.24 20:33
A kijelentőmód helyett Feltételes mód használata esetén Nem Lehet belekötni a Termék hasznosságába. A legjobb Reklám pedig az elégedett Vevő, tehát a Daganatosoknak is \"CSAK\" a Reményt lehet kínálni. Mellékhatás: esetleges Gyógyulás!/tovább SENKI és semmi nem köthet bele.../sajnálom a küzdelem viszont igen Nemes! én mindenesetre elmondom (szóban), hogy FELTÉTLEN próbálja meg, akinek vszinű szüksége van rá...Jó egészséget!
(7.) Pálinkás Miklós
2013.01.11 17:36
Minden rendeléshez automatikusan küldünk egy 1ml-es fiolát, amit egy liter vízben kell hígítani.

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés